Custommade Air Freshener

Custommade air freshener med eget logo giver dig rig mulighed for at få billig reklame.

Udover, at du giver dine kunder mere end de forventer, en gave, som de vil værdsætte. Så får de også dit logo og visitkort, som fremover vil hænge i øjenhøjde hos kunden. På den måde bliver du mere synlig, og de vil huske dig.

Hvis du vil vide mere så ring til os på: +45 21 57 30 38

Eller send os en mail på freshcar@freshcar.dk

3 eksempler på Custommade Air Freshener
Eksempel på Custommade Air Freshener

Duft i bilen

En air freshener i bilen vil i de fleste situationer ikke kun sløre dårlig lugt fra bilen. Air fresheners er også med til at forbedre indeklimaet i bilen under køreturen, eller andre ophold i bilen.

Milde og friske parfumer

Det kan være en udfordring at finde en duft eller parfume, som alle kan lide. Men der findes dufte som de fleste kan enes om. Husk at bortset fra at give kunderne merværdi, så er ideen med custommade air fresheners også at gøre din virksomhed mere synlig. Derfor er det vigtigt, at air freshenerne bliver brugt. Er duften alt for kraftig eller tung, ender det med at kunden smider den ud, og så får du ikke den ønskede effekt af din logo markedsføring. Ønsker du hjælp til at finde den rigtige duft kan du evt læse mere i vores dufte guide.

Vælg din egen form

Du kan få fremstillet din egen air freshener med logo, i den udformning du ønsker. Vi har over 250 forskellige skabeloner i kataloget. Udover dette, kan du også sende os din ønskede form. Et logisk valg i en bil relateret branche kunne være en bil form eller en visitkort form, men det er kun fantasien der sætter grænser. Ved at vælge noget mere unikt, kan det på længere sigt styrke din genkendelighed.

Flotte farver

Ved valget af farver er der heller ingen grænser. Vi kan trykke dine air freshener i fuldt farvetryk, og du kan derfor få air fresheneren i de farver du har på dit logo. Hvis du ønsker noget helt andet, vil vi gøre alt for at opfylde dette. Dette giver et professionelt udtryk på air fresheneren, og i din markedsføring. Når du vælger farve, udformning og snorens farve, er det vigtigt at se og gennemgå layoutet før det bliver trykt, så du er tilfreds med resultatet.

Målret din markedsføring

Med air fresheners til bilen får du reklameret for dig selv. Dine kunder får noget ekstra som de ikke forventer, og du bliver mere synlig. En air freshener holder ca. 8 uger, alt efter brug, til en lav stykpris. Det er de færreste reklamemuligheder, der kan give så stort et afkast på dette pris niveau.

Ideen med custommade air freshener i jeres markedsførings mix er nem at implementere, og er prisvenlig at afprøve. Prøv noget nyt, og se hvordan dine kunder tager imod det.

Med venlig hilsen Team Freshcar

freshcar@freshcar.dk

+45 21 57 30 38

Kundereferance

Air freshener shop freshcar.dk logo i sort og hvid

Maja Andersen Fra RETHINK siger:

Vi har haft et meget fint forløb med jer og vores custommade air freshener levede fint op til vores forventningerne. De er jo lidt dyrere end hvis vi selv købte dem i eks. Kina, til gengæld er det rart at I står for alt og man ikke skal bekymre sig om shipping osv.