Custommade Air Freshener

Med en custommade air freshener, får du den bedste merchandise for din forretning. En air freshener med eget logo giver dig rig mulighed for at få billig reklame.

Udover, at du giver dine kunder mere end de forventer, en gave, som de vil værdsætte. Så får de også dit logo og visitkort, som fremover vil hænge i øjenhøjde hos kunden. På den måde bliver du mere synlig, og de vil huske dig. 

Bedre merchandise med logo fås ikke.

Hvis du vil vide mere så ring til os på: +45 21 57 30 38

Eller send os en mail på freshcar@freshcar.dk

Værd at vide

En air freshener i bilen vil i de fleste situationer ikke kun sløre dårlig lugt fra bilen. Air fresheners er også med til at forbedre indeklimaet i bilen under køreturen, eller andre ophold i bilen.

Det kan være en udfordring at finde en duft eller parfume, som alle kan lide. Men der findes dufte som de fleste kan enes om. Husk at bortset fra at give kunderne merværdi, så er ideen med custommade air fresheners også at gøre din virksomhed mere synlig. Derfor er det vigtigt, at air freshenerne bliver brugt. Er duften alt for kraftig eller tung, ender det med at kunden smider den ud, og så får du ikke den ønskede effekt af din logo markedsføring. Ønsker du hjælp til at finde den rigtige duft kan du evt læse mere i vores dufte guide.

Du kan få fremstillet din egen air freshener med logo, i den udformning du ønsker. Vi har over 250 forskellige skabeloner i kataloget. Udover dette, kan du også sende os din ønskede form. Et logisk valg i en bil relateret branche kunne være en bil form eller en visitkort form, men det er kun fantasien der sætter grænser. Ved at vælge noget mere unikt, kan det på længere sigt styrke din genkendelighed.

Ved valget af farver er der heller ingen grænser. Vi kan trykke dine air freshener i fuldt farvetryk, og du kan derfor få air fresheneren i de farver du har på dit logo. Hvis du ønsker noget helt andet, vil vi gøre alt for at opfylde dette. Dette giver et professionelt udtryk på air fresheneren, og i din markedsføring. Når du vælger farve, udformning og snorens farve, er det vigtigt at se og gennemgå layoutet før det bliver trykt, så du er tilfreds med resultatet.

Med air fresheners til bilen får du reklameret for dig selv. Dine kunder får noget ekstra som de ikke forventer, og du bliver mere synlig. En air freshener holder ca. 8 uger, alt efter brug, til en lav stykpris. Det er de færreste reklamemuligheder, der kan give så stort et afkast på dette pris niveau.

Ideen med custommade air freshener i jeres markedsførings mix er nem at implementere, og er prisvenlig at afprøve. Prøv noget nyt, og se hvordan dine kunder tager imod det.

Vi har mere end 250 forskellige skabeloner

Har du selv en form, så laver vi også den

Priser

Lille

1000 stk
kr ring for pris
pr. stk.
 • Egen duft - God duft for din kunde
 • Egen skabelon - Mere end 250 skabeloner
 • Egen farve - Frit valg af farver
 • Dit logo - Få dit eget logo på

Mellem

3000 stk
kr ring for pris
pr. stk.
 • Egen duft - God duft for din kunde
 • Egen skabelon - Mere end 250 skabeloner
 • Egen farve - Frit valg af farver
 • Dit logo - Få dit eget logo på

Stor

5000 stk
kr ring for pris
pr. stk.
 • Egen duft - God duft for din kunde
 • Egen skabelon - Mere end 250 skabeloner
 • Egen farve - Frit valg af farver
 • Dit logo - Få dit eget logo på

Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på freshcar@freshcar.dk

Bestil en Custommade air freshener

Før produktionen startes vil du få tilsendt en PDF fil (billede af det valgte produkt)

Når du bekræfter og underskriver vil produktionen gå i gang. Leveringstid fra bestilling er op til 28 dage.

(Uden for Danmarks grænser, må der forventes en lidt længere leveringstid)

Merchandise til Virksomheder

For en virksomhed der gerne vil profilere sig på en nem, sjov og billig måde, er Merchandise med eget logo helt essentielt, og hos freshcar.dk, får du det næsten serveret på et sølvfad. Med en Custommade air freshener, skaber du din helt egen Wunderbaum, med dit navn / logo lige i øjenhøjde, dag efter dag. En bedre mulighed for hele tiden at minde din kunde om din profil, findes simpelthen ikke.

Custommade air freshener