FAQ - Ofte stillede spørgsmål

På denne side kan du få svar på de ofte stillede spørgsmål, som vi får på freshcar.dk

  • Hvis din aircondition lugter, vil vi anbefale at du kører på værksted med din bil, og få en professionel til at lufte den igennem. Derefter kan du installere en air freshener til aircondition. Det er supernemt. Du monterer din airfreshener på luftkanalen. Hver gang aircondition er tændt spreder den duft at ny bil, i hele bilen.

Nej, en Wunderbaum og en luftfrisker til ophæng er fuldstændig det samme. Wunderbaum er i virkeligheden et stykke pap formet som en rødgran og er dækket af parfume. Denne form for duftfrisker blev opfundet i 1952 i New York og er i dag et registeret varemærke. Læs evt mere om Wunderbaums historie på Wikipedia.

Holdbarheden på Wunderbaum luftforfrisker, er ifølge Wunderbaum selv, 8 uger. Dette er hvis man gradvis hiver dem ud af posen. 1 streg pr. uge.

Gammel lugt skal lige som andre lugte, fjernes ved først og fremmest god dybdegående rengøring. Gælder både for bilen og i hjemmet. I begge tilfælde brug gerne et dertil egnet rengøringsmiddel. I hjemmet kan vi anbefale at bruge nogle duftelys gennem længere tid, eller du kan skabe en frisk duft i hjemmet med en luftfrisker til hjemmet. I bilen kan du faktisk skabe en duft af ny bil, ved at bruge en luftfrisker til bilen, også kaldet Wunderbaum.

Ja, hvordan får man røglugt væk. Du kan få røglugt væk ved først og fremmest at rengør din bil. Sørg for at brug et egnet rengøringsmiddel og evt. en sæde-rens. Læs vores guide til rengøring af bil.

Du er også velkommen til at kontakte os via kontakt formularen nederst på siden.