Freshcar på DHB 2019

Freshcar.dk på DHB 2019
Standen sat op og klar til de besøgende rykker ind.

Humøret var højt Kristihimmelfartsdag, da freshcar.dk kl 10.00 satte kurs mod DHB 2019, der igen i år blev afholdt på Flyvepladsen 10 i Padborg.

Med et enkelt traditionelt ”proviant stop” på Q8 ved Vissenbjerg på Fyn, landet team freshcar på DHB kl 15:00.

Efter at have fået vores armbånd, kørte vi straks ind på pladsen for at finde vores stand. I år var vi så heldige, at vi kunne parkere vores campingvogn tæt på vores stand, så vi slap for at skulle gå så langt.

Vi gik hurtigt i gang med at indrette vores stand. Opsætning af vores salgsdisplays for vores mange Air freshener, banner og flag. Det var dog især vores nye produktserie fra USA, vi var mest spændt på at skulle præsentere. Med 2 store bildæk med en glasplade på toppen og en røgmaskine med duften af brændt gummi-burnt rubber, præsenteret vi vores nye produkt serie. Vi kørte skiftende dufte og vekslet også mellem duften af Oktan-High Octane, Duften af udstødningsgasser-Exhaust Fumes og duften af benzin-Race Fuel. Alle duftene sprøjtes direkte på måtterne i bilen.

Nu hvor både Campingvogn og vores stand var på plads, var det tid til forplejning og efter en hurtig tur på ATVérne, nået vi frem til Brænderpladsen, hvor de sultne maver blev fyldt op igen.

Vores skønne eventpiger ankom efter spisning, så resten af aften gik med at slå deres telte op og forberede det sidste til fredag. Der blev naturligvis også plads til en øl og en drinks.

Adam Munch fra freshcar.dk
Der var stor interesse for dufte til bilerne

Det var et gråt vejr vi stod op til fredag morgen, men det betød ikke noget. Folk var i højt humør og den helt specielle DHB stemning, var at mærke på hele pladsen. Vi fik også hilst på vores naboer som var nogle super hyggelige mennesker, fra blandt andet Bil Tema og Hilmars Audio. Kl 12 åbnede pladsen for besøgende og der blev hurtig fyldt op. Hele DHB var nu fyldt med liv og summen, fede biler og lyden af store motorer, samt duften af brændt gummi.

Fredag aften var det DJ Aligator, der sammen med Barcode Brothers, satte fuldstændig gang i sceneområdet.

Lørdag aften var underholdningen bestemt også helt i top, hvor der blev lagt ud med kåring af Danmarks grimmeste bil. Ikke overraskende vandt Berlingo den pris.

Kl 20 fik vi kåret dette års ”Miss DHB 2019” og vinderen blev den super hotte Jessica, fra Bad News event piger. Aften sluttede af med bandet Ude AF Kontrol indtog scenen og fik i bogstaveligste forstand sat DHB ude af kontrol.

Søndag kl 17 sluttede DHB for denne gang. Hele team freshcar gav den en skalle og vi fik pakket ned på en time. Alle var vist temmelig brugte og ville gerne hjem.

En hurtig opsummering af vores salg. Som noget nyt havde vi 10 el løbehjul med i år og det var helt bestemt et hit for os. Men vi må jo nok erkende at folk heldigvis husker os for at være dem med air freshener – dufte til bilen. Og vores kunder elsker vores produkter og service. DHB, vi ses helt sikkert til næste år.

Vi har over 120 forskellige dufte til bilen på lager, så klik ind på https://freshcar.dk/luftfrisker & find din helt egen favorit, kvalitet fra første sprøjt. Priser fra 24,95 kr.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *