Historien om Wunderbaum

Som de fleste ved så er Wunderbaum en luftforfrisker fra Tyskland. Men historien begynder faktisk i USA.

Dybt inde i de canadiske skove, havde kemikeren og forretningsmanden Julius Sâmann, i mange år forsket i at udvikle en metode, til at udvinde æteriske olier fra fyrretræer. Som det ofte sker så leder den ene opfindelse til den anden, og med et havde man opfundet en ny teknologi til produktion af luftforfriskere.

Med inspiration fra de mange års ophold i de canadiske skove, gav Julius Sämann sit nye produkt formen efter et rødgranfyrretræ, og dækket med parfume blev det lille pap træ, nu den første Wunderbaum.

En luftfrisker er i al sin simpelhed, et stykke pap, dækket med en parfume og har i dag en holdbar hed på ca. 8 uger.

Forretningsmand og kemiker Julius Sâmann
Julius Sâmann opfinder af Wunderbaum
Wunderbaum kom til verden dybt inde i de canadiske skove
Den canadiske skov hvorfra inspirationen til luftfriskeren opstod

Det var i 1952, under et ophold i Watertown i delstaten New York, at den canadisk forretningsmand Julius Sämann med schweiziske rødder, fik ideen til den lille smarte luftforfrisker Wunderbaum i bilen.

I dag er Wunderbaum et registreret varemærke, og deres luftfriskere findes i dag i mange forskellige varianter, med mange dejlige dufte. De var oprindeligt skabt til at skabe en bedre duft i bilen, men kan sagtens benyttes andre steder, hvor der måtte være behov for bedre duft.

Bilen er selvfølgelig det oplagte sted at hænge sin luftfrisker. Men f. eks i garderobeskabet, kan det lille pap træ gøre underværker. Kan også med fordel anvendes på badeværelset, ved skrivebordet eller i støvsugeren. Kun fantasien sætter grænser.

Kilde https://www.wunder-baum.de/

Vi har over 120 forskellige dufte til bilen på lager, så klik ind på https://freshcar.dk/luftfrisker & find din helt egen favorit, kvalitet fra første sprøjt. Priser fra 24,95 kr.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *