Bliver du også forvirret, over alle de mange forskellige betegnelser, der er for en Air freshener. Så læs med her.

Historien om Air freshener

En air freshener er helt basic et lille stykke pap, påført noget parfume. Det var den Canadiske forretningsmand Julius Sämann, der i 1952 ved en tilfældighed, under et ophold i Watertown i USA, kom til at opfinde det der i dag hedder en Wunder-baum. Altså er Air freshener. Julius var enlig i gang med at udvinde æteriske olier fra grantræer, men kom altså til at opfinde verdens første Airfreshener, i stedet for. Læs evt. hele historien om Wunderbaum her.

Duft på spraydåse
Mikala

Kært barn har mange navne

Det officielle navn for dette produkt er Air Freshener, men bliver ofte omtalt som Wunderbaum, luftfrisker, luftforfrisker eller duftfrisker. Alle navne dækker altså over en fælles betegnelse for samme type produkt.

En luftfrisker må man dog ikke, forveksle med en luftrenser. Formålet med en luftfrisker er nemlig ikke, at rense luften men forbedre duften, og tilføje en god aroma og dermed skabe god karma.

 En luftfrisker kan fås i mange forskellige udgaver. Den traditionelle er selvfølgelig papskiven formet som en rødgran, som hænger i bilens forrude. Men ønsker du af sprede en bedre duft i hjemmet, kan en luftforfrisker også være et duftelys eller duftpinde. Her spredes den gode duft i takt med, at stearinen smelter. Duft på Spraydåse er også en mulighed for at skabe en bedre duft, her og nu.

Læs også om hvordan du skaber god duft og bilpleje her

Vi har over 120 forskellige dufte til bilen på lager, så klik ind på https://freshcar.dk/luftfrisker & find din helt egen favorit, kvalitet fra første sprøjt. Priser fra 24,95 kr.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *