konkurrencebetingelser

Læs her i vores konkurrencebetingelser om betingelserne for deltagelse i vores konkurrencer.

konkurrencebetingelser med teksten And the winner is.

​Sådan fungerer konkurrencen

Konkurrencen løber fra d. 13. nov 2018 til og med d. 30 nov 2018.

For at deltage i konkurrencen skal du spille vores nye Manny spil, få den højeste High score, tag et skærmbillede og upload det i kommentarfeltet på vores Facebook side. Vinderen findes og kontaktes d. 30 nov 2018 via Facebook. Vinderne skal herefter oplyse kontaktinformationer, hvorefter vi sender dine valgte produkter. Vinderen skal senest kontakte Freshcar.dk 1 dec. 2018. Høre vi ikke fra vinderen inden for tidsfristen, så trækker vi en ny vinder. når vi har trukket en ny vinder, kan den oprindelige vinde ikke længere gøre krav på sin præmie.

Præmier

Air fresheners til en værdi af 149,85 kr. (3 stk. Manny efter eget valg)

Betingelser for deltagelse

Det er en del af vores konkurrencebetingelser at man for at deltage i konkurrencen skal være fyldt 18 år. Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen. Ansatte hos Freshcar.dk og hos samarbejdspartnere samt familiemedlemmer, må ikke deltage. konkurrencen er ikke købsbetinget.

Vi annoncere vinderen på freshcar.dk facebook side efter konkurrencen slutdato.

Forbehold

Konkurrencen udbydes af Freshcar.dk og har ingen tilknytning til Facebook. Konkurrencen er på ingen måde sponsoreret, støttet eller organiseret af Facebook. personlige oplysninger behandles fortroligt, slettes igen efter konkurrencens afslutning. Oplysninger givet af deltagere i konkurrencen bliver modtaget af Freshcar.dk. Alle informationer vil udelukkende blive brugt til at administrere konkurrencen. Der kan ikke kræves erstatningsansvar af Facebook i forbindelse med konkurrencen, da Freshcar.dk er ansvarlig for alt indhold i konkurrencen. Freshcar.dk bestræber sig på, at alt indhold til enhver tid er retvisende og opdateret. I tilfælde af trykfejl eller andre fejl og mangler fraskriver Freshcar.dk sig alt ansvar. Freshcar.dk kan ikke garantere at indholdet er fejlfrit men vi gør vores bedste. ​Freshcar.dk kan uden varsel afslutte konkurrencen eller ændre konkurrencebetingelserne, hvis det bliver nødvendigt.

Freshcar.dk ApS
Vintapperbuen 22
4070 Kirke Hyllinge
E-mail: Freshcar@freshcar.dk

Tlf. 21 57 30 38