freshcar.dk

Luftfrisker til bilen og hjemmet

Luftfrisker til bilen og til hjemmet. Hos freshcar.dk tilbyder vi et stort udvalg af luftfriskere til bilen og til hjem i mange forskellige dufte. Prøv f. eks duften Forest Fruit, Lavendel eller Vanilie.  Se også vores Gadgetbox for andre herlige sager. Vi tilbyder dag til dag levering med Post Nord og GLS.

Fjern dårlig lugt med de bedste luftrenser indenfor bilplejeprodukter

Viser alle 32 resultater

Levering

Hos freshcar.dk tilbyder vi vores kunder dag til dag levering. Du vælger selv om det skal være med Postnord eller GLS. Du er også velkomment til at komme forbi vores lager i Kirke Hyllinge og hente dine vare helt Gratis. Har du nogen spørgsmål er du også velkomment til at ringe eller skrive til os.

Luftfrisker

Alle vores luftfrisker til bilen og til hjemmet er af god kvalitet med lang holdbarhed. Direkte importeret fra fabrikken i Holland. Som importører af air freshener i danmark er vi i stand til at tilbyde et stort og bredt udvalg af dufte til bilen og dufte til hjemmet. F. eks i form af duftepinde og duftelys. Blandt vore luftfriskere til bilen er der mulighed for at vælge forskellige løsninger. Du kan købe luftfriskere der kan hænge frit i bilen, monteres på luftkanalen eller lægges på hattehylden eller kopholderen. Fås også som gele.

Wunderbaum dufte

Mange spørg efter Wunderbaum men det har vi desværre ikke. Wunderbaum er nemlig et beskyttet varemærke men er fuldstændig det samme som vores produkter. Wunderbaum dækker overbetegnelsen et stykke pap formet som et grantræ med en duft af parfume.

Gadget

I vores Gadgetbox har vi samlet en masse forskellige Gadget så som Solbriller, Nøgleringe, nano, Bluetooth højtaler og meget mere er på vej i butikken. Alle vores produkter har naturligvis fuld returret, læs mere om dette under vores Handelsbetingelser. Til slut vil vi ønske dig velkommen til vores butik og håbe du finder lige netop den duft til bilen du kan lide. Rigtig god fornøjelse.