Photoshoot med Hotte Mikala

Vi mødes på Freshcar.dk lagret til morgenmad & kaffe. Herefter skulle bilen vaskes, støvsuges, poleres & pakkes med produkter & foto udstyr.

Dagen startet grå kold & blæsende, vi overvejet flere gange om det var for koldt, og skulle vi evt. finde en anden dag. Men nu var alle aftaler på plads, så vi forsatte dagen som planmæssigt.

Luftfrisker til bilen, opfrisker kabinen og efterlader bilen med den vildeste duft i hele kabinen, her har vi valgt at bruge Prestige Spray med duften Black til måtterne, den er hurtigt virkende og fylder straks kabinen med en følelse af luksus og eksklusiv duft. Herefter valgte vi en Prestige Organic også med duften af Black som er lidt mere langsom virkende, vi lagde den i kopholderen, den fylder over tid langsomt kabinen. Men er dog effektiv i lang tid, helt op til 2 mdr.

Black Dufter som en maskulin parfume & tøserne er pjattet med den, dog kan jeg fra min tid som taxa chauffører afsløre at det er en duft der næsten falder i alles smag.

Grunden til at vi køre med to dufte er fordi at en air freshener virker bedst i varme temperaturer & er ikke lige så effektiv i kulde, så det kompensere vi for på denne måde.

Nu da bilen er pakket & nyvaskede går turen afsted imod Musicon Roskilde, temperatur måleren er i bund og siger lige omkring 5 grader koldt.

Model Mikala fra freshcar.dk
Mikala

Mikala er frisk og klar på at stå model for freshcar.dk, hun er selv fyldt med gode ide’er og smil, dagen er knap nok startet og humøret er i top hos team freshcar. 

Vi havde en Porsche Cayenne med til photoshoot, og en Citroën C3 i baggrunden der var tændt med fuld varme på. Vi havde også en godt tyk morgenkåbe med, så Mikala havde et sted at få varmen imellem fotos.

Vi har brugt to forskellige locations ved Musicon. Se gerne med på billederne og se om du kan se hvor vi har taget dem ?

Da vi begyndte med at tage billeder det første sted, kunne vi hurtigt fornemme at Mikala falder i manges smag, her var alt lige fra lastbil chauffører til unge knægte der skulle se i Krak-kort og binde snørebånd, bare lige for at få er glimt mere af Mikala, eller vores lækre produkter.

Så bliv en del af eliten med en lækker duft til bilen fra www.freshcar.dk

Vi har over 120 forskellige dufte til bilen på lager, så klik ind på https://freshcar.dk/luftfrisker & find din helt egen favorit, kvalitet fra første sprøjt. Priser fra 24,95 kr.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *