Solbriller

Solbriller til dig kan gøre en stor forskel for dit look og så beskytter de selvfølgelig også mod solen. Giv dig selv et cool look iført vores klassiske aviator briller eller gå all-in i det utal af forskellige former, størrelser og udgaver vi tilbyder her på freshcar.dk. Her burde være en brille for enhver smag. Vi har blandt andet mærkerne Aviator og Wayfarer. Så hvis du ønsker at ligne Tom Cruise, er det et par aviator du skal have fat i.

Solbriller fra freshcar.dk i en vindueskarm

Viser alle 2 resultater

Skal du en tur på skiferie eller en tur i sydens sol, så er et par solbriller fra freshcar.dk noget alle kan bruge. Lige meget hvor i verden du befinder dig kan du have brug for solbriller. Især kan det være godt at have et par liggende i bilen da solen både sommer og vinter kan være skarp. 

Vi har i vores sortiment solbriller til både børn og voksne og mænd og kvinder i alle slags farver. Solbrillens fornemmeste opgave er at skåne øjnene i områder med stærkt sollys.   

Det var faktisk eskimoerne der i sin tid opfandt solbrillen. Meget primitivt benyttet man briller skåret i træ eller hvaltænder til at skærme så de bedre kunne færdes i det arktiske vinterlandskab uden at blive sneblinde. Moderne solbriller fremstilles typisk i plastik. Solbrilleglassene i brillerne er tonede så solens stråler absorberes  inden de rammer øjnene. Brugen af solbriller i vore dage er ikke kun af praktiske grunde men bliver ofte brugt som modeobjekt eller statussymbol.

Alle vores briller leveres med dag til dag levering. Enten med PostNord eller GLS – Du vælger selv. Vi tilbyder også Gratis levering ved køb over 200,-. Du er naturligvis også velkommen til at hente din pakke på vores lager i Kirke Hyllinge. Du har også 14 dages fuld fortrydelsesret. Læs mere herom i vores Handelsbetingelser.